Granrisvägen 33, 702 35 Örebro

Arbeta hos oss

Pedagog på Förskolan Pärlan
Förskolan Pärlan är en fristående förskola som drivs av Brickebergskyrkans skolstiftelse. Förskolan har idag 60 barn och har idag ca 15 anställda, stiftelsen driver också Viktoriaskolan som har 240 elever från förskoleklass till åk 9.
Vi på Förskolan Pärlan vill skapa de allra bästa förutsättningar för lärande och ge våra barn möjlighet att utveckla kunskaper och kompetenser som behövs för framtiden. Vi vill ge möjlighet till ett lärande där barnens motivation och intressen att söka kunskap är utgångspunkten.

En stimulerande arbetsplats
För att ge våra barn de allra bästa förutsättningar i sin utveckling och lärande har vi en tydlig vision och en gemensam pedagogisk riktning. Förskolan Pärlans vision att vara en förskola FÖR HELA MÄNNISKAN nu och i framtiden i en miljö där barnen är trygga, tar ansvar och är kreativa. För att främja barnens utveckling och lärande är det viktigt med en god samverkan mellan hemmet och förskolan.

Arbetslag med motiverade kollegor
Hos oss arbetar du i arbetslag tillsammans med andra motiverade och engagerade kollegor. Arbetslaget möts regelbundet för pedagogiska samtal och för att utvärdera och förbereda verksamheten. Därutöver träffas alla pedagoger på förskolan Pärlan minst 1 gång i månaden för gemensamma pedagogiska samtal.

Att växa som pedagog
För oss är det viktigt att våra medarbetare får växa och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Som ny pedagog på förskolan Pärlan får du en tydlig introduktion i hur vi arbetar och är du nyutbildad får du en mentor. Därutöver har varje medarbetare medarbetarsamtal som dokumenteras och följs upp år från år. Tillsammans med din rektor eller lagledare sätter vi upp dina mål för året. Hos oss får du ständigt utvecklas och utmanas i ditt lärande och vara med och skapa en förskola som ger möjligheter till en utveckling och ett lärande för framtida kompetenser för alla i organisationen.

Lediga tjänster

Vill du veta mer om tjänsterna och skolan/förskolan maila till rektor emma.gustavsson@viktoriaskolan.se

Vad roligt att du vill börja hos oss!

Anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig